Hot Men Dance - The Big Boom Hot Men Dance - Pharaoh Hot Men Dance - Big Boom Hot Men Dance - Wild motorists Hot Men Dance - Sparta Hot Men Dance - Rainingman Hot Men Dance - Sparta


Hot Men Dance
Dance Performance

Telefon : +36 30 793 1930
Munkanapokon 10:00-14:00
HUN ENG DE SLO
FB G+ G+ G+
Hot Men Dance

vadító. stílusos. forradalmi.

Születésnap, lánybúcsú:

Ha az év legszexisebb meglepetését szeretnéd barátnődnek vagy barátnőidnek akkor a legjobb helyen jársz. Repertoárunkban 34 különböző karakter/műsor közül tudtok választani. Ha esetleg a műsor felsorolásban nem találjátok azt a karaktert amit szeretnétek akkor írjátok meg nekünk és megpróbálunk eleget tenni kéréseteknek. Számunkra nincs lehetetlen ! Illetve ha van egyedi ötletetek a műsorral kapcsolatban természetesen azt is szívesen fogadjuk!

Lánybúcsú és születésnap produkcióra a kapcsolat fülön tudtok árajánlatot kérni. Töltsétek ki hogy mikor és hol szeretnétek rendezni majd válasszatok ki egy karaktert (rendőr, tűzoltó, doktor stb.) illetve a megjegyzésben fejtsétek ki részletesen hogyan is képzelitek a műsort... A repertoárt itt érítek el!

Csajok figyelem! A HOT MEN DANCE lánybúcsú vagy születésnap nem egy szokásos chippendale táncosról szól aki csak ledobja a ruháit, ez sokkal több annál! A jelmezek nagyon precízen ki vannak dolgozva az egyes karakterek bemutatására! Kérünk titeket ne nagyon tépjétek, csak óvatosan! ;)

Újdonság! Hamarosan induló webshopunkban mindent beszerezhettek, ami egy igazán felejthetetlen lánybúcsú vagy születésnap lebonyolításához szükséges!

A HOT MEN DANCE nem chippendale! | Minden jog fenntartva! | Készítette: VIP INFORMATIKA Kft.