Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance
Hot Men Dance

vadító. stílusos. forradalmi.

Születésnap, lánybúcsú:

Ha az év legszexisebb meglepetését szeretnéd barátnődnek vagy barátnőidnek akkor a legjobb helyen jársz. Repertoárunkban 34 különböző karakter/műsor közül tudtok választani. Ha esetleg a műsor felsorolásban nem találjátok azt a karaktert amit szeretnétek akkor írjátok meg nekünk és megpróbálunk eleget tenni kéréseteknek. Számunkra nincs lehetetlen ! Illetve ha van egyedi ötletetek a műsorral kapcsolatban természetesen azt is szívesen fogadjuk!

Lánybúcsú és születésnap produkcióra a kapcsolat fülön tudtok árajánlatot kérni. Töltsétek ki hogy mikor és hol szeretnétek rendezni majd válasszatok ki egy karaktert (rendőr, tűzoltó, doktor stb.) illetve a megjegyzésben fejtsétek ki részletesen hogyan is képzelitek a műsort... A repertoárt itt érítek el!

Csajok figyelem! A HOT MEN DANCE lánybúcsú vagy születésnap nem egy szokásos chippendale táncosról szól aki csak ledobja a ruháit, ez sokkal több annál! A jelmezek nagyon precízen ki vannak dolgozva az egyes karakterek bemutatására! Kérünk titeket ne nagyon tépjétek, csak óvatosan! ;)

Újdonság! Hamarosan induló webshopunkban mindent beszerezhettek, ami egy igazán felejthetetlen lánybúcsú vagy születésnap lebonyolításához szükséges!

A HOT MEN DANCE nem chippendale! | Minden jog fenntartva! | Készítette: VIP INFORMATIKA Kft.