Magic Mike Night

„A Magic Mike Night
sikere továbbra is töretlen”

Bár a klubok előszeretettel kínálják a " Ladies's Night " címen szereplő programok megkoronázását jelentő 10 perces chippendale produkciókat, a legtöbb szórakozóhelyen a közönség köreiben elégedetlenséget váltanak ki. Erre a hiányosságra figyelt fel több mint fél évvel ezelőtt három srác , akik a következő célkitűzésért dolgoznak: "az éjszakában szórakozó hölgyeknek szeretnénk egy igényes, tartalmas, komplett több órás produkciót nyújtani , ami azon az éjszakán csak nekik , csak róluk szól"! (Lánybúcsú vagy akár születésnap lebonyolítása is beépíthető az egész estés programba.)

Az elmúlt évben világszerte óriási sikerrel játszották a mozik a chippendale bulis világot bemutatófilmet , a Magic Mike-ot, melynek nyomán elkészült a várva várt show mely nagy népszerűségnek örvend. A színvonalas színpadi produkciókkal a sármos úriemberek immár több mint 4000 csillogó női szempárt kényeztettek.

A produkciók népszerűsége határainkon belül és azon túl is töretlen, hiszen az újonnan csatlakozó buli helyszínek mellett a régi klubokba is újra és újra visszatér az elmúlt hat hónap alatt legendássá vált Magic Mike Night.

Számos produkció színesíti az éjszakát , ezek közé tartozik : Rendőr show , Tűzoltó show, Tengerész show , Rainingman show , Jackson show, Ride my pony show, BarbieBoy (Ken) show. Ezek a műsorok lánybúcsú vagy születésnap ajándékként is rendelhető. Vége az egyhangú és unalmas chippendale és hasonló elcsépelt műsoroknak a fiúk garantálják hogy valami sokkal izgalmasabb szórakoztatóbb és látványosabb műsorban lehet részük a hölgyeknek.

Ne feledd Hölgyek szórakoztatásában elsők! Legyen rendezvény lánybúcsú, vagy születésnap !


A HOT MEN DANCE nem chippendale! | Minden jog fenntartva! | Készítette: VIP INFORMATIKA Kft.