Twilight Night

„Hot Men Dance : Hazánk legvadítóbb férfi tánc csapata”

A Twilight Night Produkció akár farsangra akár Halloween –ra akár egy „hétköznapi” Ladies’s Night –ra tökéletes program !

A Magic Mike Night alkotói a Hot Men Dance csapat bemutatja legújabb műsorát: The Twilight Night! „ Az éjszakában szórakozó hölgyeknek szeretnénk egy igényes, tartalmas, komplett, több órás produkciót nyújtani, ami azon az éjszakán csak nekik, csak róluk szól!" Ezzel a mottóval indult el a csapat a szórakoztató iparban és ezzel a jel mondattal invitálja hölgy vendégeit.

A Twilight Night néven elkészült várva várt show, olyan népszerűségnek örvend, hogy napjainkra a csapat túl van sok sikeres fellépésen. Időközben a csapat egyik tagja európai menstripsolo kategória 1. helyezettje lett. A fiúk által képviselt sexy tánc stílus nem egy unalmas és szokványos “chippendale” műsor, hanem a srácok által kifejlesztett úgynevezett Hot Men Dance stílus. Mely alapvetően a show tánc és modern táncok ötvözete amely szórakoztató és erotikus táncművészettel keveredik. Mindezeknek a zenével, a stílussal, a tartalommal, az erotikával kevert tánc koreográfiával, a kosztümökkel, és az előadókkal is mind-mind összhangban kell lennie.
A fiúk produkció természetesen lánybúcsú és születésnap alkalmából is megrendelhetőek!

Egyedi jelmezek egyedi műsor egyedi erotika csak a hölgyeknek csak a Hot Men Dance ! Ha szeretnél egy igazán izgalmas, rendhagyó és egy kis erotikával fűtött estét hívd Magyarország első számú férfi erotikus tánc csapatát, a legbelevalóbb srácokat a vérprofi Hot Men Dance-t. A misztikus farkas és vámpírvilágot megelevenítő erotikus show csak a Hot Men Dance-től!

A TWILIGHT NIGHT az azonos címet viselő filmből jól ismert vámpírvilágot eleveníti meg erotikával túlfűtött formában az éjszakai szórakozóhelyek színpadán A műsorok között solo duo és trio műsorok is láthatóak fotózással és felszolgálással egybekötve. Farkasok, vámpírok és Dracula grófok a színpadon, látványos, koreografált és egyedi erotikus tánc mozdulatok előadását élvezheti a hölgy közönség. A teljes előadás 3 órás mely alatt 3 színpadi koreografált műsorban, 1 szabadstílusban feldolgozott táncprodukcióban , ital felszolgálásban, jegyosztásban és sztár falas fotózkodásban és beszélgetésben vehetnek részt a hölgyek. (Lánybúcsú vagy akár születésnap lebonyolítása is beépíthető az egész estés programba.) A programban megtalálható műsorok lánybúcsú vagy születésnap ajándékként is rendelhető!

Ne feledd Hölgyek szórakoztatásában elsők! Legyen rendezvény lánybúcsú, vagy születésnap !


A HOT MEN DANCE nem chippendale! | Minden jog fenntartva! | Készítette: VIP INFORMATIKA Kft.