Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance Hot Men Dance
Hot Men Dance

vadító. stílusos. forradalmi.


Az alábbi véleményeket kedves Vendégeink írták:


Sziasztok!
Összeszedtem végre a bátorságom, hogy megköszönjem Nektek azt az élményt, amiben részünk lehetett a barátnőmmel múlt héten! Biztos vagyok benne, hogy ezt az estét soha nem fogjuk elfelejteni! Szenzációs volt a show, és nem csak azért, mert nem mindennapi férfiakat láthattunk az első sorban ülve, hanem mert egy kiválóan összerakott színpadi produkció kelt életre, és érződött a rengeteg belefektetett munka, idő és energia!
Ugyan nem tudom az ilyen üzenetek eljutnak-e a fiúkig, mindenesetre szeretném nagyon megköszönni Nekik a felejthetetlen estét! Még most is alig kapok levegőt ha felidézem magamban, beleremeg a lábam Minden elismerésem a fiúknak és persze mindenkinek aki dolgozott a produkción! Ugyanilyen lendületet és sok energiát kívánok a továbbiakban is! Ha a jövő heti előadáson kívül lesz még, mi garantáltan ott leszünk!
Üdvözlettel és köszönettel
Viki

Sziasztok! :)
Szeretném megköszönni és elmondani, hogy a ma este ismét nagy élmény volt számomra. :) Már a 3. előadásotokon voltam és ma is meg tudtatok lepni. Előadásról előadásra egyre jobbak vagytok, mindig tudtok újat mutatni és az élmény, amit kapunk Tőletek egyszerűen leírhatatlan (ezt úgy érzem a többi hölgy nevében is mondhatom). Kötelezővé tenném minden Nőnek az előadásotokat. Ha lesz, lehetőségem biztos el fogok még menni egy pár előadásra (minimum 5 terveztem) és a világbajnokságot is nagyon várom. :) Már toborzom a csajokat mert ott is biztos nagy sikeretek lesz. Még egyszer nagyon szépen köszönöm és további sok sikert kívánok Nektek.
Üdv.: Kriszti


Kedves Fiúk!
Lassan egy hete, hogy a leánybúcsúm alkalmából április 16-án, a barátnőim elvittek hozzátok, de még most is a hatása alatt állok az estének. Egyszerűen nem tudok kiverni a fejemből bizonyos képeket, amik még mindig nagyon intenzívvé teszik az élményt. Muszáj tehát kiírnom őket magamból, hátha…
Nagyon jók vagytok, nagyon jól éreztem magam! Köszönöm. Azonban engedjétek meg, hogy a következőkben Fredericohoz szóljak, remélve, hogy eljutnak hozzá a soraim.


Kedves Frederico! El kell mondjam, hogy én nagyon nem szerettem volna a színpadra kerülni, különösen nem mint az „este királynője”. Nagyon-nagyon féltem, pedig nem idegen számomra a színpadi szereplés. Amikor kiültettek középre és bejöttél annyira dobogott a szívem, hogy a zenét se hallottam, tényleg az ájulás határán álltam. Mindezek ellenére végül olyan élményben volt részem, amit soha nem fogok elfelejteni – már amire emlékszem, a félelemtől sokkos állapot miatt. :)Szóval köszönöm Neked ezt az élményt, azt, ahogy ölbe kaptál… Az nagyon megmozgatta a fantáziámat… Az kétség kívül döbbenetes, hogy milyen erős vagy, azóta csak azon jár az agyam, hogy hogyan csináltad, és egy darabig nem is megy még ki a fejemből azt hiszem! heart hangulatjel Jó lesz erre az estére emlékezni, amikor már nagyon öreg és megkeseredett háziasszony leszek. Kicsit szomorú csak az miatt vagyok, hogy olyan kevés kép került fel erről a számomra fantasztikus produkcióról a honlapotokra. Nem tudom, hogy csak ennyi készült, vagy csak ennyi a vállalható, de ha van még kép vagy videó, nagyon boldoggá tennétek, ha el tudnátok küldeni őket!
Végezetül még egyszer köszönök mindent, felejthetetlen élmény volt. Egészen biztos vagyok benne, hogy a még hajadon barátnőim leánybúcsúját is Nálatok tartjuk!
További sok sikert, millió puszi!
Brigi

„Sziasztok Srácok! Vasárnap láttam először a műsorotokat. Biztos vagyok abban, hogy nem utoljára!!😃😃 Nagyon jók vagytok! Már ahogy fogadtok bennünket, feldobja a hangulatot. A táncok az akrobatikus elemek,a zeneszámok,a fények mind fantasztikus! A műsorszámokba csempészett humor, mind az bizonyítja, hogy profik vagytok!!😃😃 A gyönyörű férfiak,a szépen kidolgozott testek,szemet gyönyörködtető!!😃😃 A motoros jelenet őrjítően jóóóó!! Azok a lányok, akiket a színpadra vittetek királynőnek érezhették magukat!! Olyan finom ugyanakkor erotikus mozdulatokkal kényeztettétek őket, amit nem fognak elfelejteni!! Gratulálok,egy igazán színvonalas műsort láthattunk. Robertó,köszi a dedikált fotót. Ugyan nem azzal alszom, de gyakran megnézem. Ancsa”

„Sziasztok Skacok!!!
16án voltam az előadásotokon először. Barátnőim vittek el, hogy a szülinapomat veletek ünnepeljük meg. Olyan színvonalas műsort csináltatok, hogy le a kalappal. Élveztük minden egyes percét. Igaz ez volt az első alkalom h nálatok jártunk, de az biztos, hogy nem az utolsó.
Egyet sajnáltunk nagyon. Mikor oda került a sor, hogy egy közös kép legyen veletek pont akkor lépett le a Pietro. A közös képet mindenképp pótolni kell.
Csak így tovább.
Remélem, mihamarabb találkozunk.
Pusziii”

Szia! Mikor legelőször mentem barátnőimmel a Teslába megnézni a produkciótokat kicsit korábban értünk oda, mint bárki és mivel ismerősei voltunk ott egy embernek, beengedtek hamarabb. Akkor még készülődtetek a bulira, nagy volt a felfordulás, mindenki ideges volt, szaladgáltak össze-vissza az emberek, s én csak figyeltem. Bár imádom barátnőmet, nem érdekelt mit beszél, figyeltem mi történik. A tulaj srác ki volt borulva, hogy a srácok, ti sehol nem álltok, még gyakoroltok, és szenvedtek. Bíztam benne, hogy csak egy hólyag és nincs semmi baj, bár azt láttam, ahogy ti is mászkáltatok, egy picit feszültek voltatok. Sosem voltam még ilyen helyen, iszonyat izgultam én is. A buli nagyon jó volt, életem egyik legjobb estéje. Igaz, hogy látszott a színpadon a feszültségetek, s az is, hogy nincs összeszokva a banda. Illetve így látszott. Zseniálisak voltatok. Azt gondoltam, hogy ez így jó ahogy van. Előtte sosem láttalak titeket, meg fotót sem néztem. Azt sem tudtam, hogy létezik ilyen. Csak a barátnőim mutatták. Azt gondoltam tökéletes este volt ez. Majd mikor februárban elmentünk barátnőmmel a 2. Bulinkba, rájöttem, hogy van fentebb. Pörgettétek a lányokat, fergeteges hangulat volt, olyan profik voltatok, hogy kb ég és föld volt a két buli közt a különbség. Hercegnőnek éreztem magam, hosszú idő után, ha pár órára is, de boldog voltam. Fürödtem benne. Tegnap elképedve néztelek viszont titeket. Egy profi csapatot láttam a színpadon. Mindenki tudta mi a dolga, még akkor is, mikor a bolond lány mászkálni kezdett a színpadon. Kedvesek voltatok, és tökéletesek. Csak pár hónap telt el az első és az utolsó előadásotok közt, de fantasztikus az előrehaladás. Előrehaladás? Nem hiszem, hogy lehet ennél fentebb. Ámulva néztelek titeket, boldogan tapsoltam, néztem, hogy mekkora boldogságot adtok a közönségnek, pár órára igazán nőnek érezhetjük magunkat. Köszönöm, hogy ennek részese lehettem, köszönöm mindazt a tapasztalást, amit kaptam tőletek, tőled. Köszönök mindent. Boldog vagyok, hogy megismertelek titeket. Ma már tudom, hogy jó emberek vagytok, tökéletes testben.
Sok sikert a továbbiakra is,. Profik vagytok, jó vezető vagy.
Viki”

Szia, köszönjük szépen a tegnapi előadást szuper jók voltatok nagyon jól éreztük magunkat es köszönöm a privát táncot Fredericonak fantasztikus volt.
Sok sikert nektek, mert szuperek vagytok! Csak így tovább!
Gabriella

Kedves Pietro Jackson és HMD csapat!
Több shown volt szerencsém a vendégeteknek lenni, és nagyon jól éreztem magam. Tudtok valamit, ami nagyon kell a nőknek. Most nem arra gondolok! 😉 Amit én kaptam a show-tól (EZ a Ti nagy erősségetek!) az az érzés hogy NŐ vagyok, így nagy betűkkel. Ezen kívül inspiráló volt látni mennyi munkát tesztek a fellépéseitekbe. Mert mint marketinges, rendezvényes én mindenhol a "munkát" is látom. Ami már hiányzik, és ezért is hálás vagyok: rájöttem mivel akarok igazából foglalkozni. Szeretném ezt Nektek valahogy viszonozni, ezért itt van pár észrevétel, és ötlet ami Rólatok eszembe jutott. Remélem, nem veszitek sem tolakodásnak, sem bántásnak - egyáltalán nem annak szánom!
Jó munkát!
Ágnes
Anya, feleség, barát,

Szabina vagyok és tegnap este leánybúcsú alkalmából voltunk a show-n, ez volt az első ilyen, amin voltam és nem az utolsó. Fiúk NAGYSZERŰEK VAGYTOK, fantasztikus volt az egész este, igaz a színpadra nem kerültem fel, ahogy a csajok remélték, de így is frenetikus volt, amit csináltatok!! Felejthetetlen este volt. Köszönöm szépen a magam és a barátnőim nevében is!


Sziasztok! Nagyon jóó volt a tegnapi előadás. Teljesen feltöltöttetek energiával a táncotokkal…
Lívia

Sziasztok! Pont egy hete voltam Las Vegasban ahol egy hasonló csapat előadásán voltam. Nem vagyok elfogult, de a ti előadásotok, ahogy ezt mind előadjátok a különböző karakterekkel és egyéni stílusotokkal szenzációs! Köszönöm, hogy ott lehettem!  További sok sikert!
Bettina

Sziasztok srácok! Hát nem is tudom, mit mondjak! Engem elrángatott a barátnőm pedig nagyon nem akartam menni egy ilyen revü műsorra, mert nem érdekel. DE ÚÚRISTEN milyen jó, hogy elrángattak!! Nem is tudtam, hogy ezt ilyen szinten lehet űzni. Így előadni ezt ennyire színesen humorosan igényes erotikával tálalva. Srácok ez profi munka! Köszönök mindent!
Mónika

Szenzációsak vagytok egyszerűen nem kaptam levegőt 2 órán keresztül. Minden egyes műsor kitalálva mindenki a szája ízének megfelelően igényes tálalással. Csak ültem és ámultam és bámultam. Az új srácok nagyon nagyon jók! De Frederico és Pietro na persze Axel the best!
Laura

Szia Szia Szia!!! Tegnap voltunk az előadásotokon és szinte hihetetlen, hogy ilyen van Magyarországon. Én azt hittem ilyen csak a tv-ben meg Las Vegasban van. De elég, ha utazom egy félórát és tessék. Srácok, köszönöm a csajok nevében is, hogy vagytok! Remélem, sokáig csináljátok még és sok önfeledt percet okoztok a nők számára! Üdv,
Niki

A HOT MEN DANCE nem chippendale! | Minden jog fenntartva! | Készítette: VIP INFORMATIKA Kft.